Αρχικη σελιδα Υπηρεσιες Πελατες Επικοινωνια Client Area English

  Σχεδιασμός & κατασκευή δικτυακών τόπων

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή του δικτυακού σας τόπου, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Σκοπός μας είναι να προβάλλουμε τις δραστηριότητες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, χωρίς υπερβολές και περιττά στοιχεία που κουράζουν τον επισκέπτη, αλλά με κομψότητα και καλαισθησία.
Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της υλοποίησης, θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, ώστε να διαμορφώσουμε το δικτυακό σας τόπο όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε και όπως ταιριάζει στο ύφος της επιχείρησής σας και στο κοινό που απευθύνεστε.

Φιλοξενία δικτυακών τόπων

Η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία του δικτυακού σας τόπου αποτελεί σημαντικό κριτήριο αξιοπιστίας. Για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε να φιλοξενήσουμε το δικτυακό σας τόπο, είτε έχει κατασκευαστεί από εμάς είτε από κάποιον άλλο. Παρέχουμε πληρέστατα πακέτα φιλοξενίας (www, e-mail, ftp, κλπ.) σε προσιτές τιμές και θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας υποστηρίζουμε σε κάθε τεχνικό θέμα που προκύπτει. Επίσης, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του δικτυακού σας τόπου στα δικά μας μηχανήματα, εφόσον το επιθυμείτε.

Γραφιστική Υποστήριξη

Η πολύχρονη πείρα μας καθώς και το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών μας, μας δίνουν τη δυνατότητα της ολοκληρωμένης γραφιστικής υποστήριξης. Έτσι σύμφωνα με τις ανάγκες σας μπορούμε να δημιουργήσουμε: λογότυπα, κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα, έντυπα, καταλόγους, καταχωρήσεις, βιβλία, περιοδικά. Αναλαμβάνουμε επίσης την εκτύπωσή τους, σε σύγχρονα τυπογραφεία, ψηφιακή ή offset ανάλογα με την ποσότητα που επιθυμείτε να τυπώσετε.

Υποστήριξη & συμβουλευτικές υπηρεσίες

Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε κατά το δυνατόν πληρέστερες υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες μας δεν θα μπορούσαν να είναι πλήρεις αν δεν συνοδεύονταν και από την ανάλογη υποστήριξη. Εμείς όμως θέλουμε να πάμε και ένα βήμα πιο πέρα, παρέχοντάς σας υποστήριξη και συμβουλές σε κάθε θέμα που άπτεται της πληροφορικής και των γραφιστικών εφαρμογών.